} -->

Sunday, March 31, 2013

JAWATAN KOSONG ?

video

Assalamu'alaikum semuaaa . Nurin nak share video yang amat bermanfaat ni . Hmm uolls pernah tengok dak video daripada MTAS ataupun MrTheAllShared ? Bagi yang belum tengok , meh ke Acc mereka  [click sini] and bagi yang dah tengok and dah jadi penonton tegar mereka , memang terbaek kan ?! Salute ah diorang ~ Act i means , dakwah yang mereka cuba sampaikan melalui video ialah satu alternatif yang bagus . Sebab zaman dah makin modenlah katenye ! lol . So , sambil Nurin godek godek youtube tu , terjumpa lah video ni . 

Start daripada haritu , asal onl pakai lappy , mulalah nak pi www.youtube.com and cari video terbaru or yang menarik perhatian daripada Acc MrTheAllShared ni hah . So apalagi ? Daripada tengok video yang merapu meraban tu , lebih baik uolls tengok video ni . Trust me ! Sangat bermanfaat ! Btw , takdaklah video ni serious sangat , ada jugak selingan lawaknya . Tak percaya ? Tengoklah dulu then baru bagi pendapat dekat Nurin tau . Okay ?

boleh pause kan lagu di sidebar kiri yang berkotak pink

Kalau uolls dah tengok satu videonya , confirm uolls nak click video yang lain . Kan ?

2 comments:

  1. dah tengok video awesome ni n share kat BADAR sekolah ^^ MrTheAllShared mmg best ! :)

    ReplyDelete
  2. @Shakirah Rosli AWESOME sangat kan video diorang ! Terbaekkkk ~

    ReplyDelete

Mind your words. Thank you.